En grön logistikpartner

Vi är en del av Jula Holding-koncernen. Tillsammans med Falköpings kommun och andra regionala företag i Skaraborg utvecklar vi Sveriges mest attraktiva, effektiva och hållbara logistikområde på Marjarp i Falköping.

Våra ledord

Erfarenhet, Engagemang, Kompetens och Hållbara logistiklösningar

Hållbara logistiklösningar – för dig och miljön

Med lång erfarenhet, stort engagemang och rätt expertis erbjuder vi hållbara logistiklösningar som gör skillnad – både för miljön och dig som partner!

Ett attraktivt logistikområde i Falköping

Vi är en del av Jula Holding-koncernen och tillsammans med Falköpings kommun samt andra regionala företag i Skaraborg utvecklar vi Sveriges mest attraktiva, effektiva och hållbara logistikområde på Marjarp i Falköping.

Jula Marjarp flygfoto 22 juli 2020 just DJI_0481.jpg

Flygfoto över Marjarpsområdet.

Från väg till räls

2014 började vi investera storskaligt i utvecklingen av tågpendeln mellan Falköping och Göteborg. Vårt miljöbeslut grundade sig i att förflytta så mycket gods som möjligt från väg till järnväg. Idag består verksamheten av en omlastningsterminal med tillhörande containerpendel.

Lagring och stuffning

I takt med att företaget växer utvecklar vi vår hantering av lagring och stuffning i torrhamnen Dry Port. Här utvecklar vi även olika verksamheter och lokaler för logistikrelaterad verksamhet.

"Det känns riktigt bra för Postnord och för Falköpings del att få den här möjligheten. Det är en bra lokal med en gynnsam geografisk placering. Detta gör att blir effektivare i vår distribution och verkar i lokaler som är anpassade efter vår verksamhet."

- Göran Sahlin, distributionsområdeschef på Postnord